Kontakt os

Kontakt os her, ved at skrive en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Der kan ringes til nummert øverst, (telf. nr. 64652748) helst mellem kl. 18:00 og 21:00, men send helst en e-mail besked.


PS. Telefon nummer virker pt. ikke, skriv email.

Vilkår:

Velkommen til Jørn Hansen Mønter's shop.


Porto i 2024, breve under 100 gram (Frimærker og enkelte mønter) sendes som Quick-brev til 35 kr. ved tungere ting og dyre frimærker, sendes med Postnord pakke til 65 kr. (Uden omdeling) Venligst opgiv ønsket afhentings sted, ved forsendelser på denne måde. Kan desværre ikke tilbyde DAO eller GLS... (Kan sendes med DAO brev, på købers egen risiko)


Her salg af mine private mønter, men mest Guld mønter, møntsæt og Proof tema mønter. Guld mønter fra før 1873 tages evt. i bytte for andre Guld mønter. Her har jeg sat noget til salg fra min private dublet samling, der er for det meste kun 1 stk. til salg af hvert Mønt(sæt), med mere vil blive tilføjet. Jeg køber mest fra div. auktioner og får her i blandt some tider ved køb af samlinger nogle dublet mønter, der sættes til salg her. De fleste varer til salg her er fra Den Kgl. Mønt, ellers vil kvaliteten på andre mønter blive opgivet så godt jeg kan! Da mønt samling og salg af mønter kun er en hobby, sælges så billigt som muligt. Læs nedenfor om Leveringen. Ved evt. spørgsmål venligst så send en E-mail: jhansen297@gmail.com eller skriv i "Kontakt os" i menuen. Forbehold for udsolgte varer.

Ved køb i shoppen her på siden er der for det meste kun 1 stk. til salg af hver mønt, ellers er angivet antal tilsalg...

FRAGT OG LEVERING:

Alle forsendelser fra Jørn Hansen Mønter tilstræbes afsendt indenfor 1-2 dage hverdage efter betaling er modtaget. Hvis afsendelse ikke er sket indenfor 48 timer vil du blive notificeret. Der tages forbehold for udsolgte varer, som ikke er blevet opdateret i shoppen, men udsolgte varer kan for det meste skaffes igen, men måske ikke til den samme lave pris. Nyt: Nu er fragt priser angivet ved hver vare, der betales kun en gang's porto og til den dyreste fragt pris, angivet ved varerne man køber. Alle priser er nu Incl. ekspeditionsgebyr, breve eller pakker, hvis ikke andet er aftalt. Ved køb af mere end et produkt, vil portoen følge den tungeste mønt(sæt) resten er gratis I porto. (Der betales kun 1 gangs porto ved køb af flere mønter, selv om andet kan stå på ordre bekræftelsen.)

NOTE, man kan vælge at modtage alt med Quick brev eller pakke, porto vil så være 45 kr. evt. mer porto betales og skriv venligst i kommentar, levering på den måde ønskes. Ved køb at flere møntsæt leveres det som pakke, mønter iøvrigt op til 100 gram som Quick brev.

NB. Da de har nedlagt postbutikken i vores by, sendes Værdi-breve eller Anbefalede-breve kun tirsdage eller onsdage. Du har ret til at levere produktet tilbage indenfor 14 dage fra modtagelsen, forudsat at produktet leveres tilbage i samme tilstand som det blev modtaget. Mønter i kapsel må ikke åbnes. Hvis du vælger at returnere en forsendelse, skal du selv betale for retur portoen.

NOTE: Skriv i kommentar din nærmeste Post butik adresse og by, ved pakke levering.

Note: Da de fleste dyre mønter ligger i Bankboks, er der 1-2 bankdages leveringstid. PS. Jeg har flere dubletter af nyere Møntsæt og Temamønter til salg, så spørg hvis du har andre ønsker...

Note: Alm. Danske årgangs-mønter købes ikke. Nu kan også købes Islandske frimærker i shoppen... fra min dublet samling af Island, mere oploades hver dag... Frimærker Udsolgt nu. Frimærker Island, Dansk Vestindien og Danmark haves i dublet, skriv en email for info.

 
 
 
 
 

Shop senest opdateret onsdag den 17. juli 2024.